lauantai 21. syyskuuta 2013

7. Kuulumisia

Hugo palasi juuri metsästysreissulta, olivat iskän kanssa hyrynsalmella Teknosjahdissa. Hyvin meni! Ekana päivänä saivat 4 lintua, 2 koppeloa ja 2 teertä. Eilen saldona vielä 1 koppelo. Eli yhteensä 5 lintua, Hugo tietty haki muitakin lintuja kuten yhden metson. Valitettavasti kuvia ei ole mutta joku toinen kerta menen mukaan niin sitten saatte kuvia! Viimeviikosta ollaan oltu vaan ja mökillä käytiin metsässä...


Voisin kerrankin kertoo omastakin elämästä.
2 viimeistä päivää on ollu oikeesti täyttä kultaa. Perjantaina lähin kesken koulusta, koska lähettiin mökille, yllättää mun kaverit jotka luuli et tulisin vasta kuukauden päästä. Kaverini Merja autto mua et saisin ylltettyy ne. Perjantaina vikana niillä oli liikuntaa ja Merja ei pystyny urheilee nii se meni käymään "vessassa" jolloin siis se haki mut niitten pukkareille. Siellä sit venailin varmaa 15 min kunnes tytöt pääsi tunnilta. Merja haki nopeesti tavaransa sinne pukkarii missä olin. Sit ekaks se huuteli Janitaa et tuu Janita tänne nii sit ku se tuli nii nousin vaa seisoo siihe sen etee ja sevaa alko kiljuu ja sit sen jälkee se  oli "Ui juma Lotta mitä sä tääl teet?!?" se oli iha hämmentyny ku luuli et tuun vast kuukauden pääst seuraavan mökille. No sit Janita alko huutelee Pinjaa sinne ja ekaks Pinja tuli siihe oven suulle sillee et se ei nähny mua ja meni sit takas käytävään. Sit se tuli takas oven luo ja huuteli siin et "Kuka haluu luumuja?!?" Ja sit se tuli siihe peremmälle et näki mut, tiputti luumut lattialle ja lähti käytävään kiljuen seki oli vähä hämillää koko jutusta. Ja sit mentii vaa kylälle kavereiden kanssa ja tällei. 

Pinja ♥


Janita ja Christa ♥


Merja ♥
Ja sit menin viel yöks Pinjalle. Ja tänää tulin takas himaa.
Juu avauduin vähän omasta elämästäkin. Katotaa vaikka kirjottaisin joskus muulloinkin omasta elämästä etten vaan Hugosta! 

1 kommentti:

  1. http://goldenkultainen.blogspot.fi/ <- Teidät on haastettu! :)

    VastaaPoista