sunnuntai 1. syyskuuta 2013

5. Tervakoski KV 25.8.2013

Koiranäyttelytekstiä. Eli viimeviikolla suuntasimme nokan kohti Tervakoskea. Itse lähdin jo aamulla kaverini ja hänen kultaisennnoutajan avuksi. Lähdimme 9.30 kävelin jonkun matkaa isolle tielle päin näyttelyhäkin kanssa, jonne laitettiin sitten paikanpäällä Jacob. Käytiin ostaa näyttelyaikataulu ja suuntasimme 9 kehän luokse. Sinne sitten asetuimme katselemaan ja odottelemaan vuoroa. kuvia näyttelypaikalta...Sitten alkoikin jo kultsukehä, odoteltiin hetki vuoroa ja sitten Jacob ja Niina pääs kehään! Niitä ennen kuvasin yhtä paria joista muutama kuva...


 Ja tulikin jo Niinan ja Jacobin vuoro. Heillä meni oikein hyvin omasta mielestäni, tuomari ei vain tainnut tykätä niin siroista kultsuista, mikä on sääli. Heidän tuloksensa oli AVO H mutta monien ihmisten mielestä arvostelu vastasi ainakin EHta. No parempi onni ensi kerralla!

Kyllä Jacob on upea! 

Sitten raahauduimme 12 kehän luokse, jonne porukkanikin tulivat. Ennen labbiksia, kehässä oli leonbergit. Katseltiin niitä siinä hetki kunnes alkoivat labbikset. Haimme Hugon joka oli isäni kanssa auton luona... Se oli aivan kamala, se rääkyi ja päästi mitä ihmeellisimpiä ääniä... Noku se oli niin innoissaan, paljon koiria, paljon tuoksuja ja kaiken lisäksi vielä tosi kuuma. Oli tappokeli, missään ei ollut varjoakaan. Koirat läähättivät kuumuudesta... Mutta nyt asiaan. Menimme kehään, AVO luokassa uroksissa oli 3 meidän lisäksi, eli yhteensä 4. kuvia kehästä...


 © Niina N.


© Niina N.


© Niina N.


 © Niina N.


© Niina N.


© Sonja L.


© Sonja L.


© Sonja L.


 © Sonja L.


© Sonja L.


© Sonja L.

Lisää Sonjan Kuvia täällä!

Eli tulos AVO EH AVK 3!

Arvostelu:
Vahva uros, jolla turhan raskas pää. Hieman kyhyt kuono. Voimakkaat posket. Hyvä kaula ja ylälinja. Tasapainoiset, riittävät kulmaukset. Hyvä luusto. Voimakas runko. Kääntää etukäpäliä ulospäin ja löysä etuliike, hyvä sivuliike. Hyvä saukonhäntä. Hyvä karva ja käytös.

Oikein onnistunut päivä omasta mielestäni, Hugo oli käyttäytyi kehässä erittäin hyvin. Seuraavia näyttelyitä odotellessa!  

2 kommenttia: