perjantai 2. elokuuta 2013

1. Aloitusta


Moikka, eli siis nyt blogin pariin. Meillä on siis ollut aikojen saatossa kait 2 blogia, jotka ovat sitten "hieman" lopahtaneet eli siis kirjoitusinto on mennyt suoraan sanoen päin persettä. Nyt aloitan taas kerran alusta ja tämän meinasin pitää yllä. Eli siis postausten väli about viikko eli viikoittain yritän postata parhaani mukaan. Joten se siitä selityksestä...

Meidän kesästä:
 Kesä mennyt mökkeillessä noin. kuukauden olemme täällä olleet putkeen. Kesän alussa huomasin että Hugo on vähän liian lihava D: Joten, nyt olemme kesän aikana lenkkeilleet, pyöräilty mettätiellä, harrastanut noutotreenejä ja kaikkea urheillullista ollaan tehty :) Nyt Hugo hyvässä kunnossa, ja Tervakoski KVta odotellaan. Paljon ollaan käyty Hugon kanssa metsässä, ja joka kerralla jostain syystä kamerakin on ollut mukana :D Joten niitä kuviahan on kertynyt ihan kiitettävä määrä. Tässä nyt hieman kuvasaldoa .... :DKaikki kuvat © Minä!

Mut juu tullu huomattuu et toi rakastaa olla suolla! Se on niin onnessaan kun pääsee hyppimään ja pomppimaan suolla ja mikä ihaninta, löytää suolta kurarapakko ja rypeä siellä! Aij että kuinka ihanaa ja sen jälkeen vielä tulla jalkojeni juureen ravistamaan niin että rapa roiskuu :D Myös herran yksi lempipuuhista on vedessä kahlailu kuumalla ilmalla. Vatsaa myöten vedessä vilvoittelemista tuo rakastaa yli kaiken. Joskus lenkin jälkeen se suuntaa suoraan järveen välillä menee sinne istuskelemaan ja makoilemaan. 

Ei enää kauaa täällä tarvitse mökkihöperöityä, pian päästään "sivistyksen" pariin.... Hahaha :D 

Ens viikkoon moro :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti